%social%

Huutokaupan käyttöehdot ja säännöt

REKISTERÖITYMINEN

Tarjouksien tekeminen edellyttää että olet rekisteröitynyt käyttäjäksi. Rekisteröityminen tapahtuu klikkaamalla "rekisteröidy" painiketta ja täyttämällä pyydetyt nimi-, osoite- ja yrityksen tiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

HUOM! Mikäli olet rekisteröitynyt vasaranalla.fi sivustolle voit kirjautua samoilla tunnuksilla myös meklarit.fi sivustolle joten sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.

Jokaisella käyttäjällä saa olla vain yksi tili. Rekisteröidyn käyttäjän tulee olla kahdeksantoista vuotta täyttänyt. Rekisteröitymisellä saadaan toiminnasta kaikille turvallista ja reilua (laskutus, tavaran nouto ym.). Tietoja säilytetään turvallisesti ja on tarkoitettu vain Forian Oy:n nettihuutokauppojen käyttöön.

KOHTEESEEN TUTUSTUMINEN

Tutustu kohteeseen aina huolellisesti ja parhaaksi katsomassasi laajuudessa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto- tai palautusoikeutta ja tuote myydään "siinä kunnossa" ja niillä varusteilla kun se myyntihetkellä on. Tekemäsi tarjous on aina sitova, eikä sitä voi enää perua. Korkeimman hyväksytyn huudon/tarjouksen tehnyt on ostaja. Hänelle tulee vahvistus hyväksytystä huudosta sähköpostiin tai tekstiviestillä viimeistään seuraavana päivänä. Laskun lähetämme ostajan sähköpostiin jossa on maksuun liittyvät tiedot. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä, käytännössä n. kolmen vuorokauden aikana (3 vrk) huutokaupan päättymisestä annetulle tilille kokonaisuudessaan.

TUOTTEIDEN NOUTO

Tuotteiden nouto viimeistään 10vrk kuluttua huutokaupan loppumisesta tai erikseen myynti-ilmoituksessa mainittuna ajankohtana. Tuote tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen noutamista. Mahdollisista toimituksista myyjä ja ostaja sopivat keskenään. Omistus-oikeus siirtyy kun tuote on kokonaisuudessaan maksettu ilmoitetulle tilille.

MAKSUN TAI NOUDON LAIMINLYÖNTI

Mikäli huutaja laiminlyö huutamansa tuotteen maksun tai noudon eli ei noudata aiemmin mainittuja sääntöjä, katsotaan tämän rikkovan sovittuja ehtoja ja kauppa puretaan ilman varoitusta. Tällöin myyjä voi myydä tuotteen haluamallaan tavalla. Epärehellinen ostaja on velvollinen maksamaan korvaus aiheutuneista kuluista myyjälle ja palveluntarjoajalle. (n.20% huutohinnasta).

KOHTEIDEN ESITTELY

Kohteiden esittelystä on myynti-ilmoituksessa maininta tai siitä voi sopia erikseen ilmoitetusta numerosta josta saa lisätietoja.

ARVONLISÄVERO

Arvonlisävero lisätään aina huutohinnan päälle mikäli tuote on arvonlisäverollinen. Myynti-ilmoituksessa on aina mainittuna tuotteen arvolisävero-tiedot.

MUUT EHDOT

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden huutokaupan peruuttamisesta, huuto-ajan pidentämisestä, muuttaa sulkemis-ajankohtaa tai muuttaa palvelun käyttöehtoja. Huutokauppa suoritetaan nosto-korotuksin, alin sallittu korotus ilmoitetaan aina kohteen myynti-ilmoituksessa. Käyttäjän on välittömästi ilmoitettava yhteystietojensa muutoksista palveluntuottajalle. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa myytävien kohteiden tietojen ja omistusoikeuksien oikeellisuudesta. Myyjä vastaa aina tuotteen ilmoituksen oikeellisuudesta ja siitä että myyjällä on oikeus myydä kohde. Palveluntarjoaja ei ole miltään osin missään vastuussa käyttäjien, sopimuskumppaniensa tai kenenkään kolmansien osapuolien puolesta mistään heille aiheutuneesta vahingosta tai menetyksestä joka johtuu palveluntarjoajasta tai osallistumisesta palveluntarjoajan huutokauppaan. Palveluntarjoajan vastuu on aina rajattu maksimissaan 200 euroon. Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa ilmoitus. Palveluntarjoajan sivuille ei saa lähettää tai liittää mitään haitallisia ohjelmia, viruksia tai mitään mikä vahingoittaa tai tuhoaa sivustoja. Käyttäjät eivät saa rekisteröityä väärillä tai tekaistuilla tiedoilla. Rekisteröitymällä hyväksyt säännöt ja ehdot.

%sektionit%